Dragi colegi,

În perioada 14 – 15 octombrie va avea loc la Iași, Conferința Națională “Dimensiuni Actuale în Terapia Comportamentală-Aplicată (ABA)” în cadrul căreia dorim să ne updatăm din punct de vedere informațional la noutățile științifice teoretice și aplicative prezente în sfera autismului de la specialiști în domeniu, de talie națională și internațională.

Cei interesați, vă rog să completați formularul de mai jos. Ulterior, veți fi contacți de către echipa Surâsul Albastru pentru transmiterea informațiilor referitoare la modalitatea de achitare a taxei și alte detalii organizatorice.

Deadline-ul pentru înscrieri este: 13 octombrie 2013.

Calitatea de participant nu include cazarea pe parcursul desfășurării conferinței și nu obligă spre o anumită locație. Totuși, am dori să rămânem un grup unit și să vă propunem o locație accesibilă. În formularul de înscriere aveți opțiunea de a alege locația propusă de noi. Vom reveni cu mai multe detalii legate de acest aspect, în funcție de numărul persoanelor interesate.

Taxa de înregistrare participant include:
(1) Participarea la toate manifestările ştiinţifice prezentate în program;
(2) Materialele Conferinței (ecuson nominal, mapă) 
(3) Participarea la pauzele de cafea; 
(4) Adeverințe de participare.

Nota Bene: 
Companiile și organizațiile care doresc să înregistreze un grup de minim 5 persoane la Conferință sunt rugate să se adreseze în mod direct organizatorilor, pe coordonata: office@surasulalbastru.ro pentru a beneficia de un discount de 10% din costul total.

Formularul de Înregistrare va fi completat de către toţi participanţii la Conferință (atât cei cu înscriere individuală, cât şi cei cu înscriere de grup).

Formularul de înscriere îl puteti accesa la: 

https://docs.google.com/forms/d/1E2M6i8e0Q7j01QvzgidrKW_yM5lLDRRQ2hLe5aVpcjE/viewform.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment accesați linkul
http://www.surasulalbastru.ro/?p=130

Taxa de participare este de 100 RON pentru studenți și masteranzi, iar pentru alte categorii (terapeuți/salariați/părinți ai copiilor cu autism) taxa de participare este de 150 de RON.

Totodată, pentru orice nelămuriri vă stăm la dispoziție și nu ezitați să întrebați!

Va mulțumim.