Asociaţia „Surâsul Albastru” pentru copiii cu autism vă invită la un concert caritabil pe 4 decembrie, începând cu ora 16, la Ateneul din Iaşi.

 
Afis_v2_format A3_300dpi (1)

 

 

Intitulat “Poveste de Moş Nicolae”, concertul se doreşte a fi un dar pentru toţi copiii, dar şi un mijloc de a celebra Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi (3 decembrie). Evenimentul are ca obiectiv şi promovarea înţelegerii problemelor cu care se confruntă copiii cu autism şi familiile lor, dar este şi o ocazie pentru schimbarea atitudinii față de ei prin eliminarea barierelor în ceea ce privește integrarea lor în comunitatea ieşeană.

Deși putem dărui în orice perioadă a anului, luna decembrie are o semnificație specială pentru fiecare dintre noi, mai ales pentru cei mici. Din păcate, nu toți copiii se pot bucura la fel de lumina sărbătorilor. Așadar, vă invităm să luați parte, alături de cei dragi vouă, la un spectacol magic. Le veți dărui copiilor cu autism o șansă spre recuperare și ei, la rândul lor, vă vor dărui toată dragostea și prietenia lor! Ei au nevoie de noi, de atenția și iubirea noastră! Modul în care dăruieşti valorează mai mult decât darul însuşi”, a spus Cristina Nichita, unul dintre fondatorii Asociației „Surâsul Albastru”.

Pentru copiii cu autism vor cânta cunoscutul chitarist Petran Paveliuc și elevii săi talentați de la Petran Music School, vor dansa balerinii de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă”, iar la final, Corul „Basileus” al Seminarului Teologic „Sfântul Vasile Cel Mare”, dirijat de diaconul Mihai Ursache, va oferi un moment de colinde.

Biletele pot fi procurate de la sediul Asociaţiei „Surâsul Albastru”, aflat pe Aleea Sucidava nr 6 (cartier Dacia) sau pot fi rezervate pe email la adresa surasulalbastru@gmail.com. Sumele adunate vor fi folosite pentru asigurarea terapiei în cazul unor copii proveniţi din familii cu situaţii materiale dificile.

Parteneri – Ateneul din Iaşi, Petran Music School, Colegiul de Artă „Octav Băncilă”, Seminarul Teologic „Sfântul Vasile Cel Mare”, Evenimentul, Radio Viva FM.

Vă aşteptăm!

Detalii la psiholog Simona Filip, coordonatorul Centrului „Surâsul Albastru”

tel – 0756.700.764

email – surasulalbastru@gmail.com