Ce iti poti dori mai mult in ziua in care impodobesti bradul decat sa-ti fie prietenii aproape?

 

toti
Copiii cu autism au avut ieri oaspeti dragi – micul pictor Alexandru David, Ilinca Istrate si Pogany, dar si Codrina Cristian, de la Societatea Studentilor Farmacisti Iasi (SSFI), si Ioana Dima, reprezentantul anului IV de la Facultatea de Farmacie.

a6
Studentii de la Farmacie le-au adus jucarii si banuti care, alaturi de alte donatii, vor completa fondul dedicat terapiilor gratuite oferite celor fara posibilitati. Actiunea face parte din tutoriatele anului IV si al Societatii Studentilor Farmacisti Iasi.

a3

Propunerea a apartinut presedintelui societatii, Alexandru Mandici, caruia ii multumim. Societatea Studentilor Farmacisti Iasi a facut si vandut produse hand-made in holul institutiei de invatamant, iar Alexandru Mandici a decis ca o parte din bani sa fie donatiei asociatiei copiilor nostri. Prin intermediul mesagerilor au ajuns la asociatie 350 de lei de la SSFI si 273 de lei de la studentii anului IV. Plus jucarii!

a1

Le multumim tuturor, le promitem ca vom fi mereu alaturi de ei si de visele lor.

toti

Reverente doamnei profesoare Veronica Bild, care a fost alaturi de copiii cu autism de la prima invitatie si sa stiti ca nu este la primul gest caritabil oferit asociatiei. Va multumim si va dorim sa aveti un Craciun plin de caldura, la fel ca si inimile dvs!

a4