Dragii noştri prieteni, un copil diagnosticat cu autism are mari şanse de recuperare dacă începe terapia de timpuriu. Un copil cu TSA are mari şanse de a fi integrat în învăţământul de masă, apoi de a fi util comunităţii, dacă se lucrează susţinut cu el.
Noi venim mereu în ajutorul şi vă mulţumim şi vouă, celor care aţi oferit sprijin.
Avem nevoie de ajutor şi de aceea vă invităm să ne fiţi din nou alături în campania de colectare a cotelor de impozit. Din acest an, cei 2 la sută s-au majorat la 3,5 la sută, ceea ce ne poate fi de mare ajutor.
Fiţi alături de noi şi donaţi cei 3,5 la sută din impozitul pe care l-aţi virat către stat!Asociația Surâsul

Albastru desfăşoară campania de redirecţionare a 3,5% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2018) pentru colectarea de fonduri necesare continuării terapiei absolut necesare pentru copiii cu autism proveniți din familii cu venituri mai mult decât modeste.

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum poți ajuta? Cum redirecţionezi 3.5% din impozitul pe venit?
Pasul 1. Completează Formularul 230

Formularul 230 îl poți descărca de aici .

 

 

Pasul 2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 15 martie 2019. Se poate depune direct, se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) sau poate fi preluat de voluntarii asociației.

 

Pasul 3. Îi poţi ajuta pe copii vorbind celor cunoscuți despre ei. Poți distribui formularul 230 sau formularul 200 la colegii de serviciu, prieteni, familie. După ce vor fi completate pot fi preluate de voluntarii echipei Surâsul Albastru. Ne poţi contacta la 0747671759 sau la surasulalbastru@gmail.com.

Data limită pentru depunerea formularelor este 15 martie 2019.
Observație:
În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 3.5%, banii rămân statului.

 

Tulburarea de spectru autist (TSA) este o tulburare de dezvoltare a individului, caracterizată prin deteriorări la nivelul comunicării, comportamentului şi a interacţiunii sociale. În ciuda faptului că acest diagnostic a făcut obiectul multor ani de cercetare, cauzele care duc la apariţia lui nu sunt cunoscute, iar depistarea acestei afecţiuni la făt nu se poate face din faza uterină. Nici cauzele care duc la apariţia TSA nu au putut fi stabilite cu exactitate. Potrivit statisticilor, în România unul din 100 de nou-născuţi primeşte acest diagnostic; în Europa rata este de unu pacient la 88 de copii, iar în Statele Unite ale Americii unul din 65 de copii suferă de TSA.