Surâsul Albastru a oferit prin această campaniei darul perfect pentru sărbătorile de iarnă. În această campanie, obiectivul nostru a fost să dăruim și apoi să cerem.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, sărbătorită în fiecare an pe 3 decembrie, Asociația „Surâsul Albastru” a lansat campania umanitară „Hope for a Blue Christmas”, prin care și-a dorit să vină în ajutorul copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Micuții diagnosticați cu autism, familiile și terapeuții asociației Surâsul Albastru mulțumesc din inimă tuturor persoanelor și companiilor care au contribuit la campania „Hope for a Blue Christmas”, desfășurată în luna decembrie 2020. Cumpărând eșarfele și fularele, au dăruit speranță și ore de terapie gratuită. Eșarfele și fularele au fost lucrate cu migală în atelierul de creație al firmei NICHI.

Campania s-a desfășurat în perioada sărbătorilor de iarnă, în luna decembrie în beneficiul copiilor care frecventează centrul asociației și primesc terapie zi de zi.

Scopul campaniei a fost de informare, conștientizare, de schimbare a mentalității și de a asigura ședințe gratuite de terapie, pentru copii din familiile defavorizate din cadrul asociației în anul 2021, în valoare de 16.000 de lei.

Le mulțumim și partenerilor noștri ce au dus la îndeplinirea campaniei: Compania IULIUS – Palas Mall ce a oferit cadrul organizatoric de a face transparentă campania „Hope for a Blue Christmas”, oferindu-ne două stand-uri în interiorul complexului Palas Mall, cât și multe mulțumiri aduse și companiilor din Iași ce au ajutat la susținerea orelor de terapie, precum Arcadia, Electra, Dentesse, Banca Transilvania și ApaVital, ce au bucurat sufletelor micuților din cadrul asociației Surâsul Albastru. Ca de fiecare dată, am avut alături Primăria Iași.

De asemenea, mulțumim tuturor persoanelor ce au cumpărat eșarfe și fulare, contribuind astfel la susținerea orele de terapie pentru copiii cu autism. Donatorii au donat un moment din viața lor pentru a fi parte din binele comun al societății, la reintegrarea copiilor cu autism și la fericirea lor cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Mulțumim de asemenea, prietenilor care ne-au fost alături în toate campaniile – Maura Anghel, Narcis Anghel, Erica Moldova, Gabriela Doboș – PRO IMAGE Photo Agency și Carmen Târnoveanu – TVR Internațional, ambasadorilor noștri Medeea Biholar și Giulia Mistreanu, cât și voluntarilor noștri!

Copiii noștri sunt viitorul! Fii alături de ei! Și ei sunt copii cum ai fost și tu!