Asociația Surâsul Albastru, însoțitorul copiilor diagnosticați cu autism propune un nou proiect la începutul anului 2021.

Centru de terapie pentru copiii diagnosticați cu autism și întârzieri în dezvoltare

Puteți completa formularul 230 în vederea redirecționării a 3,5% din impozitul pe venit, până la data de 25 mai 2021, termenul dat de ANAF pentru anul în curs. Obiectivul nostru pentru acest an este de a strânge fonduri pentru înființarea unui nou centru, pentru copiii ce doresc terapie și se află pe listele de așteptare, dorind să beneficieze de recuperare și integrare în societate. Înființarea noului centru va crea de asemenea, 12 locuri de muncă, pentru terapeuții din domeniile psihologie, psihopedagogie, kinetoterapie, logopedie și asistență socială.

Beneficiarii direcți vor fi copiii cu autism și cu întârziere în dezvoltare, ce fac parte din grupa de vârstă 2-12 ani și familiile lor.

Formular 230

Persoanele ce doresc să completeze formularul și să redirecționeze impozitul pe venit acordat statului, spre copiii cu autism, pot descărca documentul de mai sus.  Formularul trebuie descărcat, completat, semnat și se poate depune direct prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) sau poate fi preluat de voluntarii asociației.

În cazul în care există nelămuriri și doriți ajutor în completarea formularului ne puteți contacta la numărul de telefon 0772.165.010.

În centrul  asociației Surâsul Albastru, peste 300 de copii au beneficiat de servicii de evaluare, terapie și socializare în urma planurilor personalizate de terapie.

Completează formularul! Ajută-ne să strângem fondurile necesare pentru deschiderea unui nou centru! E visul nostru de peste 6 ani. Majorăm cu 200% numărul copiilor care vor beneficia de terapie. Avem nevoie de un loc spațios, bine dotat pentru educația copiilor. Dăm astfel speranța și încredere părinților și îi redăm familiilor și societății.

Dă valoare celor 3,5% din impozitul tău pe venit!

Surâsul Albastru este o organizație nonguvernamentală înregistrată la Registrul asociațiilor si fundațiilor și este prestator de servicii de terapie sociale licențiată de către Ministerul Muncii.

Cont donații: RO31BRDE240SV04984172400 BRD IAȘI.

Cu prietenie,

Echipa Asociației „Surâsul Albastru”

Detalii la telefon 0772.165.010