Compania Centric IT Solutions România este partenerul nostru de suflet, o companie multinațională cu o implicare deosebită în educație, incluziune socială și suport în cauzele terapeutice din spectrul autismului, finanțând Asociația Surâsul Albastru cu suma de 25 000 de lei pentru proiectele din luna decembrie 2020.

Contribuția companiei Centric IT Solutions România a oferit asociației continuitate în desfășurarea activităților, cât și terapie gratuită atât copiilor cu autism ce fac parte din familii defavorizate, cât și celorlalți copii ce frecventează zi de zi centrul Surâsul Albastru.

Ne onorează atenția deosebită pe care ne-au acordat-o și suntem recunoscători pentru receptivitatea acestora la cauzele sociale ale comunității.

Mulțumim Centric IT Solutions România pentru generozitatea și bunăvoința de care ați dat dovadă în pragul sărbătorilor de iarnă!

Compania Centric IT Solutions România este pe piață din anul 2010 si este reprezentată de experți în realizarea și livrarea proiectelor externalizate în ceea ce privește produsele software. Aceștia fac parte din Internațional Centric BV, care oferă servicii IT, soluții financiare și inginerie și consiliere. Acestia servesc următoarele servicii:

  • Sectorul public olandez – construirea de aplicații pentru parcarea mașinii, plata taxelor, gestionarea documentelor private, organizarea de evenimente și multe altele.
  • Lanțul de aprovizionare – lucrează ca furnizor de servicii cu amănuntul cu servicii complete, Carrefour fiind unul dintre cei mai mari clienți ai noștri.
  • HR & Payroll – dezvoltarea, personalizarea și întreținerea produsului de nouă generație pentru mecanismele HR & Payroll, cu un accent puternic pe experiența utilizatorului, facilitând accesul ușor în orice moment, orice loc, pe orice dispozitiv!
  • Infrastructură – oferind soluții integrate pe care se bazează dezvoltatorii pentru a construi, testa și implementa aplicații, iar utilizatorii se bazează pe îndeplinirea sarcinilor zilnice.
  • XR – proiectarea și dezvoltarea aplicațiilor XR de ultimă generație: simulări 3D, vizualizare arhitecturală, inspecție rutieră, navigație interioară, inspecție pod și simulare de conducere.”

Vă mulțumim pentru altruismul de care ați dat dovadă!

Cu prietenie,

Echipa Asociației „Surâsul Albastru”