Mulțumim din inimă Clinicilor Stomatologice DENTESSE ce au fost partenerii noștri în campania „Hope for a Blue Christmas” din luna decembrie a anului 2020 și le mulțumim din suflet pentru contribuția adusă micuților diagnosticați cu autism din cadrul Asociației Surâsul Albastru.

Clinicile Stomatologice DENTESSE au oferit asociației continuitate în desfășurarea activităților, cât și ore de terapie gratuite copiilor cu autism și a celor cu întârzieri în dezvoltare. Mărinimia de care au dat dovadă a bucurat sufletele copiilor ce provin din familii defavorizate.

Le mulțumim din suflet și suntem recunoscători pentru generozitatea de care au dat dovadă!

DENTESSE este unul dintre cele mai extinse grupuri de clinici medicale dentare din zona Moldovei, iar în cei peste 15 ani de activitate și-a consolidat poziția de lider regional.

Clinicile DENTESSE fac parte din primele alegeri ale pacienților atunci când optează pentru tratamente dentare complexe datorită angajamentului de a oferi servicii stomatologice la standarde occidentale și deschiderii către inovație.

Conceptul de stomatologie modernă promovat de clinicile DENTESSE reunește expertiza unei echipe multidisciplinare de medici stomatologi specializați în diferite ramuri ale medicinei dentare cu utilizarea tehnologiilor digitale ce asigură precizia și succesul oricărui tratament dentar. Astfel, pacienții pot accesa servicii stomatologice complexe precum:  tratamentul cu implant dentar, tratamentele de estetică și protetică dentară, intervenții chirurgicale oro-maxilo-faciale, tratamente de aliniere a dinților cu aparate ortodontice, tratamente laser pentru boală parodontală, investigații cu tehnologie de ultimă generație, radiologie dentară digitală.

Un concept nou pentru regiunea Moldovei este DENTESSE Kids &Teens care face parte din grupul de clinici DENTESSE, oferind servicii de stomatologie dedicate exclusiv copiilor și adolescenților, într-un spațiu adecvat vârstei acestora, cu o echipă de medici specializați în tratamente și proceduri pediatrice cu aparatură și materiale de ultimă generație care garantează calitatea și siguranța actului medical.

Dedicată zâmbetelor frumoase, echipa DENTESSE, cauta în permanență să fie cu un pas înainte,  prin completarea expertizei medicale și aducerea celor mai actuale tehnologii, investind constant în calitatea serviciilor medicale.

Pentru a accesa mai multe informații despre clinicile DENTESSE, despre tratamentele dentare și programări vizitați pagina web www.dentesse.ro sau apelați telefonic la 0232 210 105.

Vă mulțumim pentru altruismul de care ați dat dovadă!

Cu prietenie,

Echipa Asociației „Surâsul Albastru”