Donează 3.5% din impozitul pe venit!

Dragii noştri prieteni, un copil diagnosticat cu autism are mari şanse de recuperare dacă începe terapia de timpuriu. Un copil cu TSA are mari şanse de a fi integrat în învăţământul de masă, apoi de a fi util comunităţii, dacă se lucrează susţinut cu el.
Noi venim mereu în ajutorul şi vă mulţumim şi vouă, celor care aţi oferit sprijin.
Avem nevoie de ajutor şi de aceea vă invităm să ne fiţi din nou alături în campania de colectare a cotelor de impozit. Din acest an, cei 2 la sută s-au majorat la 3,5 la sută, ceea ce ne poate fi de mare ajutor.
Fiţi alături de noi şi donaţi cei 3,5 la sută din impozitul pe care l-aţi virat către stat!Asociația Surâsul

Albastru desfăşoară campania de redirecţionare a 3,5% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2018) pentru colectarea de fonduri necesare continuării terapiei absolut necesare pentru copiii cu autism proveniți din familii cu venituri mai mult decât modeste.

1

Cum poți ajuta? Cum redirecţionezi 3.5% din impozitul pe venit?
Pasul 1. Completează Formularul 230

Formularul 230 îl poți descărca de aici .

Pasul 2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2021. Se poate depune direct, se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) sau poate fi preluat de voluntarii asociației.

Pasul 3. Îi poţi ajuta pe copii vorbind celor cunoscuți despre ei. Poți distribui formularul 230 sau formularul 200 la colegii de serviciu, prieteni, familie. După ce vor fi completate pot fi preluate de voluntarii echipei Surâsul Albastru. Ne poţi contacta la 0747671759 sau la surasulalbastru@gmail.com.

Data limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2021.
Observație:
În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 3.5%, banii rămân statului.

Tulburarea de spectru autist (TSA) este o tulburare de dezvoltare a individului, caracterizată prin deteriorări la nivelul comunicării, comportamentului şi a interacţiunii sociale. În ciuda faptului că acest diagnostic a făcut obiectul multor ani de cercetare, cauzele care duc la apariţia lui nu sunt cunoscute, iar depistarea acestei afecţiuni la făt nu se poate face din faza uterină. Nici cauzele care duc la apariţia TSA nu au putut fi stabilite cu exactitate. Potrivit statisticilor, în România unul din 100 de nou-născuţi primeşte acest diagnostic; în Europa rata este de unu pacient la 88 de copii, iar în Statele Unite ale Americii unul din 65 de copii suferă de TSA.

 CONCERT CARITABIL – GRIGORE LEȘE

Pe 3 decembrie, de Ziua Persoanelor cu Dizabilități

În An Centenar, Asociația „Surâsul Albastru”, însoțitorul copiilor cu Autism, invită ieșenii la un concert susținut de către Grigore Leșe.

„Căutăm Lumină. Aşteptăm lumină. Luptăm pentru lumină. În ziua de astăzi este prea multă risipă de lumină, lumina trebuie să vină din noi, din oameni, dar abia mai pâlpâie” — Grigore Leșe. Vino la concertul „Un secol de DOR”, din 3 decembrie, orele 18.00, la Palatul Culturii, să ne bucurăm împreună de lumina din noi!

3 decembrie este de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Vă invităm să petrecem împreună o seară deosebită, în acordurile muzicii românești.

Preț bilet — 100 de lei.

Ne poti ajuta sa continuam proiectele dedicate acestor copii minunati si sa le indeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Daca vrei sa-i ajuti Cum?
La acest link există un contract de sponsorizare care:

a) se listează în 2 exemplare ;

b) se completeză cu datele firmei, reprezentantul și suma în lei pe care o donați;

c) se semnează și ștampilează ;

d) se comunică Asociatiei  “Surâsul Albastru” prin:

•    e-mail :  surasulalbastru@gmail.com; office@surasulalbastru.ro

•    telefon: +40753518801

când poate ridica un exemplar al contractului;

e) se transfera banii în contul Asociatiei “Surâsul Albastru”, cont specificat în contractul de sponsorizare.

Procedura descrisă în pașii de mai sus dorește doar să reducă timpul de lucru pe care ni-l puteți acorda.
Vă mulțumim!

Donații în contul asociației:

Cont IBAN: RO31BRDE240SV04984172400 BRD IAȘI